VIND LUKSUS FRA OLE HENRIKSEN

/
9. december 2021 - I dag er en ret god dag, der er nemlig 2, der kan vinde. Da jeg udlodder to Ole Henriksen C-Ing Stars – gaveæsker (Limited Edition).

VIND EN FLOT KURVE-VASE-KRUKKE-LANTERNE

/
8. december 2021 - Du kan bruge den blandt andet som krukke til planter, som lanterne med et bloklys i – jeg har en stående på min overdækket terrassen og den giver det smukkeste lys.

VIND EN ELEGANT TASKE FRA DBRAMANTE1928

/
7. december 2021 - I dag kan du vinde denne flotte og stilrene taske i lækkert kernelæder med plads til bærbar computer. Perfekt til hverdag, hvor der er behov for at have computer og diverse papirer med i tasken og på farten

VIND EN ELEGANT BORDLAMPE

/
6. december 2021 - I dag kan du blive den heldige vinder af denne skønne Bordlampe fra min webshop Atelieratelje.dk. Den er min yndlingsbordlampe over alle bordlamper.

VIND SMYKKE-GAVEKORT

/
5. december 2021 - I dag kan du blive den heldige vinder af et smykkegavekort hos By Signe Brixtofte for 1.500 kr. By Signe Brixtofte, som jeg selv forhandler i min butik, er et dansk smykkebrand fra 2020.

VIND ET WILLIAM MORRIS & CO JULETRÆSTÆPPE

/
4. december 2021 - Gør dit julehjem smukkere end smukt med det elegante juletræstæppe fra By Spliid. Mønstret er designet af min yndlings tekstil designer William Morris & Co og du vil med sikkerhed elske hvert år, at hive det frem af jule-gemmerne og lægge det under juletræet. Jeg elsker mit og får så mange kommentarer på det.

VIND SKØNT GLAS-DESIGN FRA KODANSKA

/
3. december 2021 - Den flotte ’Flow Carafe’ fra Kodanska kan både anvendes som kande indeholdende forfriskende drikke, som vase til smukke blomster eller som et stykke glaskunst i et æstetisk stilleben. Kanden er lavet af tre lag glas, som en kombination af klart og farvet glas.

VIND ET LÆKKERT GULVTÆPPE

/
2. december 2021 - Trænger dit hjem til en smukt gulvtæppe? Dette ’Ank’- tæppe i en grå-blå nuance er en af mine favoritter. Tæppet fungerer i alle rum og passer perfekt til den nordiske indretning.

VIND FANTASTISK MUNDBLÆST JULEPYNT

/
1. december 2021. I dag starter julen for alvor - og så skal du naturligvis kunne vinde den smukkeste julepynt. Jeg er så heldig at have de fantastiske Vondels glas-julekugler fra Holland i min butik, de er så smukt lavet, håndmalet og mundblæst. Du kan lave det fineste juleeventyr på dit træ.

LÆKRE ÆBLEBOLLER MED ÆBLEMARMELADE

/
Der findes ikke noget hyggeligere end at servere hjemmebagte…

JEG “FORLADER” DORPH

/
Måske kan du ikke lade være med at læse nu. Det er helt med…

NYT NAVN, NYT LOOK, NYE FUND

/
I dag er en ganske særlig dag. Mange måneders arbejde bliver…

KANTARELMAD MED JORDSKOKKECHIPS OG BLÅBÆR

/
Hvis du har brug for opskriften på en nem og virkelig lækker…

GRILLET JOMFRUHUMMER OG MANGOSALAT I PITABRØD

/
Jeg har fået til opgave at komme med mit bud på en egnsret…

SOMMERPLAIDER DER LUNER

/
Jeg elsker de lyse sommernætter, meeeen de kan jo også være…

MIN DRØM ER GÅET I OPFYLDELSE

/
Da jeg var barn så jeg en film (jeg husker ikke hvilken) hvor…

UHMM … HVOR DUFTER HER DEJLIGT

/
Kender du det, der er nogle der bare dufter vidunderligt, det…

BUTIKKEN OG WEBSHOPPEN ER ÅBEN – Besøg shoppen her

/
Lykken er at få besøg i butikken, så kom endelig forbi. Jeg…