FORTRYLLENDE FORANDRINGER – FØR & EFTER

/
Der er skal ikke så meget til, at skabe store forandringer med…

VIND DEN FLOTTESTE BORDLAMPE

/
Der var simpelthen så mange, som deltog i lige netop konkurrencen om min smukke bordlampe ’Urd’. Så jeg har besluttet at sætte endnu en lampe på højkant.

Se alle vinderne af Julekalenderen 2021

/
Tusind tak til dig som deltog i julekalenderen 💕 Her finder du alle vinderne fra Julekalenderen 2021.

VIND ET WEEKENDOPHOLD PÅ SANDKAAS BADEHOTEL

/
24. december 2021 - Jubiii det er juleaften og nu kan du vinde et fantastisk, romantisk weekendophold på vidunderlige Sandkaas Badehotel, som ligger på dejlige Bornholm.

VIND ELEGANTE ØRERINGE FRA ENAMEL COPENHAGEN

/
23. december 2021 - I dag er der hele to, som kan blive de heldige vindere af nogle meget smukke øreringe. Jeg har nemlig udvalgt mine yndlings øreringe ’Nuna’ fra det danske smykkebrand Enamel Copenhagen.

VIND LUKSUS FRA BEAUTÉ PACIFIQUE

/
22. december 2021 - I dag kan du vinde luksus fra Beauté Pacifique. Jeg har valgt nogle af mine vinterfavoritter, som er rigtig gode til at give din hud fugt og pleje i de kolde vintermåneder.

VIND DE MEST FANTASISKE GLAS FRA FREDERIK BAGGER

/
21. december 2021 - I dag kan du vinde de mest fantastiske glas fra Frederik Bagger. Jeg elsker at dække et smukt bord, og noget af det der kan gøre det ekstra elegant er de rigtige glas – nu kan du blive den heldige vinder af nogle af mine absolut yndlingsglas.

VIND EN SMUK KJOLE FRA NÜMPH

/
20. december 2021 - I dag kan du vinde en smuk kjole fra Nümph. Jeg har den selv i min garderobe og den sidder simpelthen så perfekt – og så er den smuk både til dit vinter -og sommerlook.

VIND DUFTE FRA FRANSKE YVES ROCHER

/
19. december 2021 - I dag kan du, og en du holder af, vinde dufte fra franske ’Yves Rocher’. Jeg udlodder nemlig hele to skønne eau de parfum, med de mest vidunderlige dufte.

VIND LUKSUSUDSTYR TIL DIT KØKKEN

/
18. december 2021 - I dag kan du vinde luksus til din madlavning – du kan nemlig vinde vidunderlige produkter fra Fiskars.

VIND DEN LÆKRESTE ‘CROSS BAG’ I LÆDER

/
17. december 2021 - I dag kan du vinde en cool lædertaske i en smuk rød nuance fra ’Onstage Collection’. Tasken er den perfekte taske til dig, der godt kan lide at have armene fri, når du shopper.

VIND JULELOOK FRA SHISEIDO FOR 2.275 KR.

/
16. december 2021 - I dag kan du vinde det smukkeste julelook fra Shiseido. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af mig selv juleaften, og I år skal jeg pyntes ekstra til den festlige aften.

VIND TO SÆT LUKSUS SENGETØJ

/
15. december 2021 - I dag kan du vinde det lækreste sengetøj fra Juna. Du får to sæt og det er lavet i den skønneste bløde og 100 % økologiske bomuldssatin.

VIND SKØNNE OPSLAGSTAVLER

/
14. december 2021 - I dag er der to, der kan blive de heldige vindere. Jeg udlodder nemlig to skønne opslagstavler i et sødt blomstret mønster.

VIND KOLLAGENPULVER FRA OSLO SKIN LAB

/
13. december 2021 - I dag kan du vinde ikke mindre end 3 x The Solution Beauty Collagen pakker, til en samlet værdi af 1.494 kr.

VIND CHUNKY STRIK FRA CRÉTON

/
12. december 2021 - I dag kan du vinde denne skønne, farverige strik sweater fra Créton. Sweateren er i en chunky uldkvalitet og har smukt strukturmønster på ærmerne og et stribet mønster.

VIND DEN SMUKKESTE LANTERNE

/
11. december 2021 - Jeg elsker at omgive mig med smukke ting i høj kvalitet. Denne lanterne er helt enkel i sit udtryk med kontrasten mellem det ekstravagante og det stramme look.

VIND VIDUNDERLIGT SPEJL

/
10. december 2021 - ’Lille spejl på væggen der…’ det skønne spejl, som du kan vinde i dag har jeg selv designet og jeg har det i min butik Atelier Atel’je. Det hedder ’SMUK’ fordi alle der kigger ind i det og ser sig selv er smukke.