NEMME HINDBÆRSNITTER
Du sidder sikkert også bundet til hjemme – i dag kunne blive den dag, du bagte dine første hindbærsnitter. Jeg LOVER dig, det er mega nemt
DET SKAL DU BRUGE
Smør 200 gram (en hel pakke)
Hvedemel 350 gram
Flormelis 150 gram
Vaniljesukker 1 spsk
1 æg
PYNT
Glasur uden og med pink frugtfarve
Krymmel
FYLD
Hindbærmarmelade (jeg har købt en øko)
SÅDAN GØR DU
Vask hænderne grundigt!
Skær smørret i små stykker og smuldr det ind i melet så det bliver “savsmuld-agtigt”
Tilsæt flormelis, vaniljesukker og ægget. Brug hænderne til at samle dejen, det kan godt tage lidt tid
Stil dejen tildækket i køleskabet en time. Den kan også stå et døgn, hvis du vil bage dem senere
Del dejen i to og rul ud. Formen på kagerne bestemmer du selv. Jeg har stukket med ud så de blev runde
Læg det lige antal forme ud på en bageplade med bagepapir og bag dem til de er gyldne i ca. 18-20 min på 175 grader (varmluft)
Lad dem afkøle på en bagerist.
Smør bundende med hindbærmarmeladen, sæt kagerne sammen og pynt med glasur og krymmel
Tak for opskrift og skøn inspiration, det skal klart prøves 🙂
Håber du vil kunne li dem 🙂 De er allerbedst dagen efter
Hvilken slags smør er bedst at bruge? Smørbart eller mere fast smør? 😊
Jeg bruger almindelig smør 🙂
De er SÅ lækre. Det er anden gang jeg bager dem på 14 dage 😆Nu bare 1/2 portion. God Påske og tak for inspiration.