FLERE HAR SPURGT – her er opskriften
Er du også en af dem der har spurgt om opskriften på mine salvieboller, så får du den her – vær opmærksom på, at jeg ikke er helt nøjagtig på mængderne, hvis du synes der skal lidt mere eller mindre i, så har du sikkert ret 🙂
Det skal du bruge
25 g. gær
4 dl. lunkent vand
2 spsk. olie
1,5 tsk. salt
1 lille håndfuld finthakket salvie (også gerne flere krydderurter som timian og rosmarin)
Ca. 500 g. mel ( jeg bruger 1/3 af hver; fuldkornshvedemel, grahamsmel fuldkornshvedemel og hvedemel)
Sådan gør du
- Rør gær ud i lunkent vand i en skål.
- Tilsæt olie, salt og hakket salvie (gerne flere krydderurter som timian og rosmarin)
- Tilsæt mel lidt ad gangen. Rør dejen sammen så den stadig er lidt klistret.
- Lad dejen hæve en time (gerne mere) et lunt sted
- Form til omkring 10 boller
- Gnid olie på, drys med salt og læg blade af salvie over som pynt
- Bages ved 180g til de er gyldne, stik eventuelt en tynd kniv i og se om de slipper
VELBEKOMMEN
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!