ÆBLEMUFFINS DU VIL ELSKE AT SÆTTE TÆNDERNE I
Påsken står for døren og for de fleste af os betyder det familiehygge, frokoster, krealeg og ikke mindst søde sager – derfor har jeg bikset de lækreste æblemuffins sammen og du skal naturligvis have opskriften
DET SKAL DU BRUGE (der bliver ca. 12 stk.) :
220 gram Kanzi æbler, i små tern (jeg har købt mine i Rema 1000)
150 g blødt smør
2 æg
175 g sukker
1 dl cremefraiche
150 g hvedemel
40 g finthakkede hasselnødder
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt kardemomme
1halvanden tsk. bagepulver
1 drys salt
SÅDAN GØR DU
Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen så det bliver lyst og luftigt. Pisk derefter æggene i et ad gangen. Pisk til sidst cremefraiche i.
Rør hvedemel, de finthakkede hasselnødder, kardemommen, kanelen, bagepulveret og salt sammen i en skål. Rør blandingen i dejen lidt ad gangen, til det hele er blsndet godt sammen og ensartet.
Vend forsigtigt æbleblandingen rundt i dejen.
Fyld dejen i papirsmuffinsforme – det er nemmest hvis de er placeret i en fast muffinsform.
Drys eventuelt med lidt sukker og bag de lækre muffins en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka ca. 20 minutter.
Lad dine nybagte æblemuffins køle ned på en rist og server dem til dem du holder af … uhmmm
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!